Veilig studeren, werken of lezen in de bibliotheek

Gelukkig is studeren, werken en lezen in de bibliotheek ook met de nieuwe maatregelen nog steeds mogelijk. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal werk- en studieplekken beschikbaar is en lees voor je bezoek de afspraken voor een veilig bibliotheekbezoek goed door.

Neem een winkelmandje mee zodra je binnenkomt. Zo zorgen we ervoor dat er niet teveel mensen tegelijk in de bibliotheek kunnen zijn.

In kleine groepjes studeren, werken of lezen in Bibliotheek Centrum op de 2e verdieping

Kom je met een vriend(in)? Huishoudens en bezoekers onder 18 jaar die bij elkaar willen zitten (maximaal 4) vragen we om dit op de tweede etage te doen. Op de begane grond en eerste etage zijn de werkplekken ingericht voor één persoon.