Veilig boeken lenen

De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Daarom vragen we je om je aan de volgende afspraken te houden als je een bezoek brengt aan een van onze vestigingen.

• Kom alleen of met maximaal 1 persoon uit je huishouden
  • Blijf thuis met klachten
  • Houd voldoende afstand tot elkaar en onze medewerkers
  • Kinderen onder de 13 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een meerderjarige
  • Houd je bezoek kort. Dat biedt ruimte voor andere bezoekers
  • Gebruik een winkelmandje om je boeken te verzamelen: zo houden we ons aan het maximaal aantal bezoekers per vestiging
  • Weet je al wat je wilt lezen? Reserveer je boeken dan vooraf en haal ze op na bericht. Dat scheelt drukte in de bibliotheek.
  • Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op

Samen zorgen we voor een veilige bibliotheek!

Printen mogelijk in Bibliotheek Centrum

Printen en kopieren kan weer in Bibliotheek Centrum! Vraag daarvoor naar een oranje mandje bij een van onze medewerkers. Zo houden we bij of de computers bezet zijn of niet.

We mogen je helaas nog niet helpen, daarom ligt er een beknopte gebruiksaanwijzing bij de computers waarmee je kunt printen. Op het beginscherm van de computer en op deze pagina is een uitgebreide instructie te vinden. Voor jezelf en de bezoeker na jou vragen we je de computer na gebruik schoon te maken.

Een printopdracht kun je geven vanuit je mail, de cloud of vanaf een usb-stick. Printen vanaf je telefoon op eigen laptop kan nog niet.

We laten zo snel mogelijk weten wanneer je ook weer in andere vestigingen kunt printen.

Hier vind je onze actuele openingstijden en dienstverlening per vestiging.