Veilig boeken lenen

Maandag 18  mei gaan we weer open voor korte bezoeken! We beginnen deze stap met de Bibliotheek Centrum.  De andere vestigingen volgen zo snel mogelijk. De werkplekken, leestafels en wc's blijven gesloten. Ook zijn er voorlopig nog geen activiteiten. Oscar in de Bieb heeft vanaf 13 mei een afhaalservice voor koffie, thee, smoothies en wat lekkers.

Afspraken en maatregelen voor een veilig bezoek

De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Daarom vragen we je om je aan de volgende afspraken te houden:

• Kom alleen of met maximaal 1 persoon uit je huishouden
  • Blijf thuis met klachten
  • Houd voldoende afstand tot elkaar en onze medewerkers
  • Kinderen onder de 13 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een meerderjarige
  • Houd je bezoek kort. Dat biedt ruimte voor andere bezoekers
  • Gebruik een winkelmandje om je boeken te verzamelen: zo houden we ons aan het maximaal aantal bezoekers per vestiging
  • Weet je al wat je wilt lezen? Reserveer je boeken dan vooraf en haal ze op na bericht. Dat scheelt drukte in de bibliotheek.
  • Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op

Samen zorgen we voor een veilige bibliotheek!

Meer informatie

Op bibliotheekdeventer.nl/wijgaanweeropen vind je onze actuele openingstijden per vestiging en meer informatie over de stapsgewijze uitbreiding van onze dienstverlening.