Welke vestigingen zijn open voor uitleen?

Op deze pagina kan je zien welke bibliotheekvestigingen je op dit moment zelf een boek kan komen uitzoeken. Deze bibliotheken hebben de servicebeschrijving 'uitleenbieb' of 'verblijfbieb'. Reserveren en afhalen na ontvangst van een bevestigingsmail kan natuurlijk ook nog steeds.

Ik heb thuis boeken of films liggen, kan ik die nu inleveren?

Je mag je boeken thuis houden, ook nu we tot op zekere hoogte weer open zijn. Zo zorgen we er samen voor dat het niet te druk wordt in de bibliotheek.

Al het geleende materiaal is automatisch voor je verlengd, je hoeft je dus geen zorgen te maken over telaatgeld.

Kom je naar de bibliotheek om materiaal op te halen? In dat geval kan je wel de materialen die je nog thuis hebt liggen inleveren. Je stopt ze ter plekke in een krat en wij verwerken ze enige tijd later.

Ik heb een boek gereserveerd, maar krijg geen bevestigingsmail dat het klaar ligt. Wat is er aan de hand?

Op dit moment is het voor ons nog niet mogelijk om alle materialen uit onze collectie meteen te leveren. Dit heeft onder andere te maken met nog geldende regelingen rondom het beperken van verplaatsingen.

Voor sommige exemplaren, bijvoorbeeld boeken die zich elders in de provincie bevinden, kan het dus langer duren voor ze geleverd worden. Hier kunnen we helaas niets aan doen.

Kan ik een kopje koffie komen drinken in de bibliotheek?

Ja, dat kan. Je kan sinds 2 juni voor een lekker kopje koffie of een heerlijke lunch terecht bij bibliotheekcafé Oscar in de bieb. De openingstijden vind je op hun facebookpagina.

Koek en Boek in Keizerslanden opent op maandag 22 juni weer de deuren voor bezoekers. Je kan er terecht tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Kan ik komen lezen of studeren in de bibliotheek?

Dit is mogelijk vanaf maandag 22 juni. Hier lees je er alles over.

Kan ik meedoen aan een activiteit in de bibliotheek?

We organiseren op dit moment nog geen activiteiten in de bibliotheek.