Lees- en doetips van Nienke en Maatje

Bibliotheekrobot Maatje gaat uit logeren. Bij leesconsulent Nienke krijgt hij niet alleen leuke online boekentips, maar hij leert ook meer over een online leesproject, waarmee je leuke voetbalprijzen kan winnen. En wist je dat de Bibliotheek Deventer een speciale pagina heeft met allemaal leuke kinderactiviteiten?

Bekijk hieronder de video. Onder de video vind je de link naar de genoemde boeken in onze online Bibliotheek en de andere tips. Heb je nog nooit gebruik gemaakt van de online Bibliotheek? Dan moet je eerst even een account aanmaken op de website. Bekijk hier hoe je dat doet.

Aanraders van Nienke en Maatje uit de video:

John Flanagan - Het duel bij Araluen | ook beschikbaar als luisterboek in de LuisterBieb-app

Boekenserie: Gary Northfield - Julius Zebra

www.bibliotheekdeventer.nl/kids Allemaal leuke tips voor kinderen, zodat je je nooit hoeft te vervelen.

www.bibliotheekdeventer.nl/scooreenboek De Scoor een Boek!-pagina waar je je eigen thuisposter kan downloaden, boekentips vindt en mee kan doen aan de Scoor een Boek!-wedstrijd.

www.jeugdbibliotheek.nl - Voor informatie over alles: voetbal, sporten, dieren, noem maar op! Je vindt er ook goede leestips.