Scoor een Boek experience in de Bibliotheek

Op woensdag 19 februari organiseert de Bibliotheek Deventer de Scoor een Boek! Experience met allerlei leuke activiteiten. Uiteraard is Go Ahead Eagles-speler en boekenfan Maël Corboz ook van de partij!

Wat is er te doen tijdens de Scoor een Boek! experience?

Luisterboeken voor Iedereen

Moet of wil je de komende tijd binnen blijven? We hebben extra mooie luisterboeken toegevoegd. Voor iedereen! Dus ook als je geen lid bent.

Kies je luisterboek

Ik Lees Thuis

Kun je niet naar buiten? Dan haal je de wereld toch naar binnen! Voor een goed verhaal hoef je de deur niet uit.

Bekijk de E-books

Werk aan Persoonlijke Ontwikkeling

Verzamelpagina over persoonlijke ontwikkeling: hoorcolleges, e-books over geschiedenis en filosofie of liever een online taalcursus volgen?

Groei verder

Nieuws over het Corona-virus

Via deze pagina van de Rijksoverheid lees je al het nieuws en achtergronden over het Coronavirus COVID-19.

Voorlichting overheid

Heb je nog materialen thuisliggen die binnenkort ingeleverd moeten worden? Tot en met 14 juli nemen we ivm de coronamaatregelen alle materialen boetevrij in. Heb je geen materialen geleend? Dan hoef je natuurlijk niks te doen.