De Bibliotheek Deventer zijn we samen

Iedereen moet het goed hebben bij ons, daarom hebben we een paar huisregels opgesteld. De volledige tekst vind je hier. Dit zijn de belangrijkste regels:

nietroken Niet roken geldt in het hele gebouw, inclusief de (dak)terrassen. Omdat we vinden dat iedereen rookvrij naar binnen moet kunnen hebben we een rookvrije zone bij de ingang.

eetregels Honger? Een boterhammetje, fruit, een snoepje en een koekje moet kunnen. Een lekkere warme hap en alcohol worden geserveerd bij Oscar in de Bieb.

afval Laat geen rotzooi achter.

fiets Stal je fiets in de rekken en anders bij de fietsenstalling. Zo hou je het pad vrij voor mensen die minder goed ter been zijn.

vraagteken Twijfel je of iets wel of niet kan, vraag het onze medewerkers. Zij weten precies hoe het zit.

Wij houden van een bibliotheek met reuring, maar begrijpen dat wat meer rust ook lekker is. In de Proosdij vind je de Stiltekamer. Ook de Tuinkamer en de tweede etage zijn vaak wat rustiger. Ervaar je overlast? Bespreek het met een medewerker.