Programma BoekStartfeest

BOEKSTART BESTAAT 10 JAAR - DAT GAAN WE SAMEN VIEREN!

BoekStart bestaat 10 jaar en dat gaan we op 11 september tussen 10.00 en 12.00 uur uitgebreid vieren met een BoekStartFeest in de Bibliotheek Centrum. Het eerste BoekStartFeest in 2014 was een groot succes: ruim 200 kinderen en ouders bezochten de bibliotheek.

Workshops en activiteiten

Op 11 september kunnen ouders, opvoeders, oppasvrienden en andere begeleiders meedoen met diverse workshops. Kom bewegen op muziek samen met je baby, neem deel aan een workshop Voorlezen met gebaren of Muziek op schoot. Er wordt ook interactief voorgelezen en natuurlijk kunnen de kleintjes op de foto met Konijn Sam van Sam&ko kinderopvang. Sam&ko zorgt voor een knutseltafel.

Programma

Op dit moment is het programma van het BoekStartfeest nog in ontwikkeling. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Het BoekStartFeest wordt in nauwe samenwerking georganiseerd met Sam&ko kinderopvang