Corona-update 28 november: vestigingen sluiten om 17.00 uur

Corona-update 28 november: vestigingen sluiten om 17.00 uur

28 november zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. Wat verandert er aan je bezoek aan de Bibliotheek?

Vestigingen sluiten uiterlijk 17.00 uur

Alle vestigingen sluiten de komende tijd uiterlijk 17.00 uur. Bekijk hier de actuele openingstijden. Activiteiten die niet door kunnen gaan worden geannuleerd. Als je een kaartje had gereserveerd krijg hier zo snel mogelijk bericht over.

Draag een mondkapje

Het is bij ons verplicht om een mondkapje te dragen, ook in de horeca. Als je ergens gaat zitten mag het mondkapje af. Ga je weer lopen? Doe dan het mondkapje weer op.

Houd 1,5 meter afstand

Iedereen van 13 jaar of ouder houdt 1,5 meter afstand van elkaar. Ook als je ergens zit om te werken, lezen of studeren.Hierdoor zijn er op het moment minder werk- en studieplekken beschikbaar. 

Ook in de horeca houd je 1,5 meter afstand en draag je een mondkapje als je je verplaatst.

Houd rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte. 

Horeca, activiteiten en het coronatoegangsbewijs

Bij onze reguliere activiteiten ben meestal welkom zonder coronatoegangsbewijs. Maar bij een filmvoorsteling in de Huiskamerbioscoop moet je deze bijvoorbeeld wel laten zien. In onze agenda vermelden we het altijd als je een toegangsbewijs nodig hebt. Als je twijfelt kun je daar kijken.

In de horeca is een coronatoegangsbewijs verplicht als je gaat zitten; binnen én buiten.  Afhalen kan zonder toegangsbewijs.

Vragen en contact

Bekijk de meestgestelde vragen hier. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je deze altijd vragen stellen via . We proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren. Volg daarnaast de berichten op onze website of onze social mediakanalen voor eventuele nieuwe informatie. 

Je mag ons ook altijd bellen met vragen via (0570) 67 57 00

Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.