Boek 'n Trip, e-books en luisterboeken in de zomervakantie

Ben jij 18 of jonger dan 18 jaar? En wil jij tijdens de zomervakantie een e-book of luisterboek lenen? Gewoon op je telefoon of tablet. Met de gratis online Bibliotheek-app download je tijdens de zomervakantie de leukste e-books en luisterboeken. Ook als je nog géén lid bent van de bieb.

Wat is Boek 'n Trip?

Boek 'n Trip is een onderdeel van de Bibliotheek-app voor jeugd en jongeren. Ben jij 18 of jonger dan 18 jaar? Dan kan jij de hele zomervakantie gratis gebruik maken van Boek 'n Trip! Download simpelweg de leukste lees- en luisterboeken op je telefoon of tablet. Voor het gebruiken van Boek 'n Trip hoef je géén lid te zijn van de Bibliotheek.

Onderweg in de auto luisteren naar de boeken van John Green? Of vanuit de luie strandstoel op digitaal avontuur met De regels van Floor? Met de boekenselectie vinden ze eenvoudig geschikte boeken om te lezen of naar te luisteren. De zomeractie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Dan mag je in de actieperiode 10-ebooks en 10 luisterboeken lezen en luisteren.

Wil je meer weten over Boek 'n Trip? Ga voor meer informatie naar jeugdbibliotheek.nl/boekntrip.

De app downloaden voor Android kan hier.

De app downloaden voor OSX kan hier.