Graffiti door jong en oud in Keizerslanden

Expositie graffiti door jong en oud in Keizerslanden

Graffiti is een prachtige manier om samen te werken en elkaars werelden te leren kennen. Bewoners uit Keizerslanden tussen de 13 en 73 jaar hebben op zes panelen een beeld van zichzelf neergezet. In de meivakantie op het schoolplein van de Horizon in het Oranjekwartier zijn ze aan de slag gegaan onder begeleiding van Jim Kievit.

De panelen hangen vanaf 26 mei in de Bibliotheek Keizerslanden. Deze workshop werd georganiseerd door Raster Welzijn om mensen met elkaar te verbinden die elkaar vooraf niet kenden, en vaak wel bij elkaar in de buurt wonen. Ontmoeten en samen dingen doen, maakt dat je je thuis voelt in de wijk. De Bibliotheek Keizerslanden is dan dé plek om het werk ten toon te stellen.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over deze expositie? Neem dan contact op met Raquel van der Vloet, of 06-14244940

IMG 20210531 WA0011