Freshman open vanaf maandag 7 juni

Weer genieten van een kopje koffie, ontbijt of lunch? Het kan weer! Maandag 7 juni opent Freshman en kan je weer gebruik maken van de horeca in de Bibliotheek Centrum.

Freshman

In 2019 begon Freshman online met het aanbieden van gezonde dag verse maaltijden door middel van een gevarieerd weekmenu. En goed nieuws want vanaf maandag 7 juni opent Freshman zijn deuren in de Bibliotheek Centrum. Het is mogelijk om zowel binnen plaats te nemen, heerlijk buiten op het terras te zitten of je bestelling voor To go af te halen.

"Wij zijn super blij met deze unieke plek midden in Deventer. Je kan bij ons terecht voor een goeie kop koffie, een gezond ontbijt of lunch, sapjes/smoothies en nog veel meer." vertelt eigenaar Koen Wiggers. "De samenwerking met de bibliotheek loopt vrij breed, naast dat wij de horeca verzorgen voor de bezoekers regelen wij ook de catering voor evenementen/programmeringen."

Benieuwd wat er allemaal voor lekkers te bestellen is bij Freshman? Bekijk hier de menukaart.

Eten bestellen als je werkt of studeert in de Bibliotheek Centrum

Naast dat je bij Freshman plaats kan nemen is het ook mogelijk om eten en drinken te bestellen als je in de Bibliotheek Centrum aan het werken of studeren bent. Rondom de werkplekken zijn QR-codes te vinden, deze kun je scannen en zo kan je gemakkelijk via je telefoon eten en drinken bestellen. Je ontvangt een SMS als je bestelling beneden bij de bar klaar staat om af te halen!

Openingstijden

Freshman hanteert dezelfde openingstijden als de Bibliotheek Centrum. Alle actuele openingstijden voor deze vestiging vind je hier.

KonnecteD x Freshman

Wij van Freshman vinden dat iedereen een kans verdient op een leuke en leerzame baan. Het sociaal ondernemen vinden wij heel belangrijk, iedereen moet een werkomgeving kunnen vinden waarin iemand ondersteuning krijgt om te groeien binnen een bedrijf. Zo hebben wij een goede partner gevonden in KonnecteD.

KonnecteD is een werkleerbedrijf waarbij het draait om werkzoekenden met een afstand tot werk en werkgevers die sociaal (willen) ondernemen. Zij helpen werkgevers hierbij door de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden. Door middel van hun jarenlange ervaring en kennis van de doelgroep bieden zij begeleiding, werk, opleiding en training. Daarnaast zijn zij een sociale werkgever voor onze kandidaat werkenden en voor hen die afhankelijk zijn van beschutte arbeid.KonnecteD is actief in de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe.