Welk boek wil je graag mee op vakantie? Denk mee over het uitbreiden van onze collectie!

Onze vestigingen zijn weer open en je kan zelf weer door de collectie rondneuzen! Wat ontzettend fijn is want de vakantieperiode nadert. Heerlijk met een boek in de strandstoel, op de camping, op het terras, het nachtkastje van je hotel of gewoon in de achtertuin, wij zijn benieuwd welk boek jij deze zomer wil lezen.

Jaarlijks krijgen we bij de Bibliotheek Deventer heel wat nieuwe boeken binnen. In 2020 waren dat er al meer dan 9000! Boeken hebben we nooit genoeg, onze collectie vullen we constant aan. Binnenkort gaan we weer een bestelling doen en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Welk boek ontbreekt volgens jou nog in onze collectie, maar verdient daar absoluut een plekje? Geef het ons door en wie weet wordt jouw suggestie één van de 50 nieuwe boeken van de Bibliotheek Deventer.

Nog tot en met zaterdag 19 juni kan je jouw aanschafsuggestie doorgeven via onderstaand formulier. Je kan hem ook mailen naar . Geef aan welk boek je graag in de bibliotheekcollectie terug zou zien. We zijn heel benieuwd naar jullie suggesties!

Ben je benieuwd naar de nieuwe boeken die we recent hebben aangeschaft? Bekijk dan deze pagina.

Aanschafsuggestie juni 2021