Onze vestigingen gaan op donderdag 20 mei weer open!

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf donderdag 20 mei mogen onze vestigingen weer open! Het is dan ook weer mogelijk om zonder afspraak naar de Bibliotheek te komen voor het uitzoeken of inleveren van materialen en te werken of studeren. Daarnaast zullen ook de activiteiten in de bibliotheek langzaam weer worden opgestart. Wij hebben er ontzettend veel zin in, tot snel in de bibliotheek!

Bibliotheek weer open vanaf donderdag 20 mei

Vanaf donderdag kan je jouw favoriete bibliotheekvestiging weer bezoeken. Houd nog wel rekening met aangepaste openingstijden en bekijk voor je bezoek de openingstijden op onze website. Wij vinden het heel fijn dat we je weer mogen ontvangen in een van onze vestigingen, wel vragen we iedereen die een bezoek wil brengen aan de bibliotheek om:

• Altijd minstens 1,5 meter (2 armlengtes) afstand van andere mensen te houden. Kinderen tot 13 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Kom niet naar de bibliotheek met klachten
  • Draag in de bibliotheek een mondkapje
  • Zit je aan een werkplek in de bibliotheek dan mag je mondkapje af. Ga je weer lopen? Doe dan je mondkapje weer op
  • Volg de aangegeven routes binnen de bibliotheek
  • Volg instructies van onze medewerkers op

Zo houden we de bibliotheek een fijne en veilige plek voor iedereen.  Alle informatie over onze bibliotheek en het coronavirus vind je op www.bibliotheekdeventer.nl/corona.

Lezen, werken en studeren in de bibliotheek kan weer!

Eerder deze maand was het al mogelijk voor eindexamenstudenten om te komen leren in de bibliotheek. We weten dat velen van jullie er al op zaten te wachten, vanaf donderdag is het mogelijk voor iedereen om weer te lezen, werken en studeren in de bibliotheek. We hebben coronaproof werk- en zitplekken voor je klaarstaan. Zo kan jij veilig aan de slag!

Activiteiten langzaam opgestart

Ook de activiteiten van de bibliotheek worden langzaam weer opgestart. Wil je naar een activiteit, dan vragen we je je plek vooraf via de website te reserveren en tijdens de activiteit zoveel mogelijk op toegewezen plek te blijven zitten. Hier lees je alles over het coronaproof bijwonen van activiteiten. Wil je weten wat er te doen is in de bibliotheek, bekijk dan onze agenda.

Eten en drinken afhalen

Freshman en Koek en Boek zijn helaas nog gesloten.

Bedankt!

Wij willen iedereen heel erg bedanken voor de steun en het begrip tijdens de afgelopen periode. Ondanks de uitzonderlijke situatie waarin we zitten, hebben de medewerkers van de bibliotheek de afgelopen tijd op verschillende manieren heel veel waardering mogen ontvangen, en daar zijn we enorm dankbaar voor. We zijn ontzettend blij dat we er ondanks alles toch voor jullie konden zijn. Soms was dat telefonisch, soms online en gelukkig vaak genoeg ook op locatie in de vestigingen van de bibliotheek. We hopen dat jullie ons ook in de toekomst blijven opzoeken met al jullie vragen, opmerkingen en verzoeken!

Vragen

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Neem tijdens openingstijden contact met ons op via telefoonnummer (0570) 67 57 00 of gebruik het contactformulier op deze pagina. Of bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.