Afsluiting Scoor een Boek

Het zit er weer op! Op 29 en 30 april hebben we de afsluitingen van Scoor een Boek 2021 gehad. Samen met Bas Kuipers van Go Ahead Eagles hebben wij deze leuke periode afgesloten.

Online meet & greet met Bas Kuipers

De kinderen kregen online een kleine tour door het stadion en mochten Bas het hemd van het lijf vragen. Zo kwamen we onder andere te weten dat Bas vroeger onder de indruk was van het boek 'De brief voor de koning' van Tonke Dragt. Tijdens de meet en greet werd natuurlijk ook het totaal aantal gelezen boeken bekend gemaakt. Dit waren maar liefst 1964 boeken! Dat is ongeveer 3,5 boek per kind dat heeft deelgenomen. Als bibliotheek zijn we trots op alle kinderen die hebben meegedaan met Scoor een boek en hun leerkrachten.

IMG 20210430 WA0005

De ballen zijn verloot!

Maurits, Berat, Sofie, Max en Sven: gefeliciteerd! Deze kinderen hebben een gave voetbal met handtekeningen van Go Ahead Eagles-spelers gewonnen. Door veel te lezen en opdrachtjes te doen, konden kinderen in de basisschoolleeftijd meedoen met onze Scoor een boek-actie. Scoor een boek is een jaarlijks terugkerend leesproject dat we samen met Go Ahead Eagles uitvoeren. Onder alle inzenders zijn er vijf voetballen verloot en Maurits, Berat, Sofie, Max en Sven waren de gelukkigen. Als bibliotheek zijn we trots op alle kinderen die mee hebben gedaan met Scoor een Boek en daardoor héél veel gelezen hebben!

Schermafbeelding 2021 05 12 om 16.08.55

Wat is Scoor een Boek?

Scoor een Boek is een superleuk leesproject dat de Bibliotheek Deventer in samenwerking met Go Ahead Eagles organiseert. Veel basisscholen in Deventer doen eraan mee, maar ook thuis kan je met ons boeken scoren. Meedoen is simpel, leuk en je kan er mooie prijzen mee winnen. Meer weten over Scoor een Boek? Neem dan contact op met Nienke () of Marike ()