Nieuw bij de Bibliotheek: gratis online cursussen voor leden

Vind jij het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Als lid van de Bibliotheek kun je nu ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op het moment dat het jou uitkomt.

Welke cursussen kan ik volgen?

Er zijn cursussen over fotografie, marketing, communicatie, design & vormgeving, gezondheid, psychologie, talen, digitale vaardigheden, sociale media en nog veel meer.Het cursusaanbod is voor alle leden gratis beschikbaar tot het einde van 2021. Via de leerplatformen Soofos en GoodHabitz kan jij kiezen uit ruim 160 verschillende online cursussen. Het gehele aanbod vind je hier.

Hoe werkt het?

Om een cursus te volgen ga je naar bibliotheek.nl/cursussen. Vervolgens log je in met jouw bibliotheekaccount. Wij hebben een stap voor stap uitleg voor je klaarstaan. Klik hier voor de stap voor stap uitleg.

Nog geen lid van de Bibliotheek?

Wil je naast gratis toegang tot meer dan 160 online cursussen ook kiezen uit meer dan een miljoen boeken, films en muziekstreams? Word nu lid van de Bibliotheek! Op deze pagina vind je alle informatie over onze abonnementen.