Nieuw: de sms-inleverattentie

Wij willen het lenen van materialen zo gemakkelijk mogelijk maken, zo ook het inleveren van de geleende materialen. Het is momenteel al mogelijk om een inleverattentie te krijgen via je e-mail of door een herinnering in de Bibliotheek-app. Naast deze opties willen wij je nu een extra service aanbieden. De inleverattentie is vanaf heden ook te ontvangen als een sms!

Hoe werkt de sms-inleverattentie?

Als je inlogt op mijn Bibliotheek en gaat naar Mijn Bibliotheek Menu vind je de knop Mijn gegevens. Door dit aan te klikken ga je naar je persoonlijke voorkeuren van je Bibliotheekaccount. Kies vervolgens in het menu aan de linkerzijde voor Berichtvoorkeuren. Je kan nu bij inleverattentie kiezen voor sms. Je krijgt nu net drie dagen van tevoren een herinnering dat je materialen moet inleveren, precies zoals je van ons gewend bent. Lees hier de stap voor stap uitleg.

Let er wel op dat de sms-inleverattentie nog niet geldt voor de materialen die je voor het activeren hebt geleend bij de Bibliotheek. Je ontvangt bij het volgende uitleenmoment de sms-inleverattentie.

Hulp bij het activeren

Lukt het je even niet om de sms-inleverattentie te activeren? Neem dan contact met ons op we helpen je graag! Van maandag tot en met vrijdag kun je tussen 9.00 – 17.00 uur contact opnemen via het telefoonnummer 0570 67 57 00 of stuur je vraag naar . We proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.