Direct naar de inhoud

Deventer Denkt Mee Festival

Deventer Denkt Mee Festival

Alhoewel de Tweede Kamerverkiezingen nog ver weg zijn, starten wij op maandag 23 november de aanloop naar het Deventer Denkt Mee Festival en vind je op verschillende plekken in de wijken van Deventer opvallende kleurrijke stembussen terug! 

Samen met de gemeente maakt de Bibliotheek Deventer zich zorgen over de groeiende ongelijkheid in de wereld en willen wij graag met de Deventenaren in gesprek over de toekomst van Deventer. Wat is nodig voor een leefbaar en bruisend Deventer, wat vind jij dat er moet gebeuren, waar droom je van?  

helpkokenbanner

Activiteiten

De Democratiefabriek

Democratie is mensenwerk en kan ontdekt en geoefend worden in de Democratiefabriek. Bezoekers worden uitgedaagd om hun kennis van de democratie te vergroten en hun meningen te vormen. De tentoonstelling gaat over grote thema’s als conflicten, macht en democratie maar gaandeweg ontdek je waar het echt om gaat! 

Meer actviteiten volgen binnenkort!

Laat jouw stem horen!

In de komende maanden kan jij van je laten horen! Samen met onze ambassadeur Özcan Akyol vragen we jullie om je stem achter te laten in een stembus of via de webiste. Hoe ziet jouw ideale Deventer eruit over 10 jaar? Meer betaalbare woningen, meer ruimte voor groen of meer aandacht voor cultuur? Vertel het ons! Jouw stem doet er toe, want jouw mening komt terug tijdens het Deventer Denkt Mee Festival op 27 februari 2021 in de Bibliotheek Deventer. Je kan het formulier invullen tot vrijdag 26 februari 12:00!

Een avondvullend programma met o.a. een debat, een talkshow, muziek, comedy en film, mede gepresenteerd en gehost door Özcan Akyol! Houd de website in de gaten voor meer informatie over het Deventer Denkt Mee Festival! 

Hoe ziet jouw ideale Deventer over 10 jaar eruit?

Meer betaalbare woningen, meer ruimte voor groen of meer aandacht voor cultuur? Vertel het ons! Laat jouw mening hieronder achter.

Jouw mening is belangrijk, want jouw stem komt terug tijdens het DeventerDenkt Mee Festival op 27 februari 2021 in de Bibliotheek Deventer.