Studiekringen50plus, doe je mee? 

Studiekringen50plus, doe je mee? 

Ben je 50 jaar of ouder en wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Ben je nieuwsgierig aangelegd en deel je graag jouw eigen kennis? Geef je dan op voor de nieuwe Studiekringen50plus van de Bibliotheek Deventer. 

Studiekringen50plus 

Een studiekring is een vaste groep van tien tot vijftien mensen van 50 jaar of ouder die regelmatig bij elkaar komt om allerlei onderwerpen te bespreken. Actualiteiten en andere zaken die jouw interesse hebben - de studiekring bepaalt haar eigen onderwerpen. Je blijft op de hoogte van wat er speelt in de samenleving en krijgt de kans je eigen kennis en ideeën te delen met anderen. Zo blijf je op laagdrempelige wijze leren en ontmoet je andere mensen. 

Voor iedereen van 50 jaar of ouder 

De studiekringen zijn geschikt voor iedereen van 50 jaar of ouder, mannen en vrouwen. Er worden geen eisen gesteld aan opleidingsniveau, voel je vooral welkom.

Aanmelden kan via: 

Lukt het niet je digitaal aan te melden dan kun je terecht bij de balie van de bibliotheek in jouw buurt. De medewerker helpt je graag bij het aanmelden. Laat je contactgegevens achter waar je te bereiken bent voor informatie. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en verdere informatie.

Uitgebreide informatie over de studiekringen50plus is te vinden op de landelijke website: www.studiekringen50plus.nl.