We zijn open: lees de afspraken voor een veilig verblijf

Goed nieuws: je kunt weer als vanouds terecht in verschillende vestigingen van de Bibliotheek Deventer om te werken, studeren, een kopje koffie te drinken of om iets printen. Ook kranten en tijdschriften lezen is gelukkig weer mogelijk. We hebben de bibliotheek coronaproof ingericht. Bekijk hier onze afspraken voor een veilig verblijf. Zo vragen we je om thuis te blijven als je klachten hebt en 1,5 meter afstand van elkaar en onze medewerkers te houden.

Onder de 18 jaar en wil je samen met anderen studeren of werken in de Bibliotheek Centrum? Op de 2e etage hoef je géén anderhalve meter afstand te houden en gelden ruimere regels dan in de rest van het gebouw.

Check de openingstijden vóór je bezoek

De openingstijden verschillen per vestiging en zijn soms aangepast. Bekijk voor je een bezoek brengt aan de bibliotheek daarom de meest actuele openingstijden.

Ook Oscar in de Bieb en Koek en Boek zijn open!

Zin in een lekker kopje koffie of een heerlijke lunch? Bibliotheekcafé Oscar in de Bieb en Koek en Boek in Keizerslanden zijn open. De openingstijden van Oscar vind je op hun Facebookpagina. Koek en Boek is geopend tijdens openingsuren van de Bibliotheek Keizerslanden.

Activiteiten

Kleinschalige activiteiten, zoals het Boekstart-voorleesuurtje, zijn weer opgestart. Kijk voor een overzicht in de agenda. Andere activiteiten volgen. Hierover houden we je uiteraard op de hoogte via al onze kanalen!