Vanaf 15 juni is Bibliotheek Keizerslanden weer 'verblijfbieb'!

Het is bijna zo ver! Dan kun je eindelijk weer komen werken, studeren of lezen in de bibliotheek. Een kop koffie drinken, even iets opzoeken op onze computers, iets uitprinten of je (klein)kind voorlezen in een van de voorleeshoeken. Of eindelijk weer oefenen met je Taalmaatje in de bieb. Wij kunnen bijna niet wachten!

We beginnen fase 3 - de verblijfbieb - in Bibliotheek Keizerslanden op maandag 15 juni. Biebcafé Koek en Boek gaat dan ook weer open. Als alles goed gaat volgen alle andere vestigingen die week erna.

Op deze pagina lees je alles over de stapsgewijze opening.

Heb je nog materialen thuisliggen die binnenkort ingeleverd moeten worden? Tot en met 14 juli nemen we ivm de coronamaatregelen alle materialen boetevrij in. Heb je geen materialen geleend? Dan hoef je natuurlijk niks te doen.