Bibliotheken Colmschate en Schalkhaar worden uitleenbiebs!

Goed nieuws! Vanaf vrijdag 28 mei kun je ook weer in de Bibliotheek Schalkhaar zelf een boek uitzoeken, en vanaf dinsdag 2 juni ook weer in Bibliotheek Colmschate!

Openingstijden Schalkhaar

Vanaf vrijdag 29 mei opent de uitleenbieb in Schalkhaar de deuren, en wel op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. Actuele openingstijden vind je hier.

Openingstijden Colmschate

De uitleenbieb in Colmschate gaat open op dinsdag 2 juni. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur op dinsdag tot en met vrijdag. Vanaf die week erna zijn we ook open op maandagen van 13.00 tot 17.00 uur. Actuele openingstijden vind je hier.

Openingstijden overige uitleen- en afhaalbiebs

De openingstijden van alle vestigingen vind je op deze pagina.

Uitleenbieb

Je kan bij de uitleenbieb terecht voor het ophalen van reserveringen en het uitzoeken en inleveren van boeken en films. Uiteraard staat de gezondheid van medewerkers en bezoekers bij ons voorop. We vragen je daarom om je bij een bezoek aan de bibliotheek te houden aan de volgende afspraken:

• Kom alleen of met maximaal 1 persoon uit je huishouden
  • Blijf thuis met klachten
  • Houd voldoende afstand tot elkaar en onze medewerkers
  • Kinderen onder de 13 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een meerderjarige
  • Houd je bezoek kort. Dat biedt ruimte voor andere bezoekers
  • Gebruik een winkelmandje om je boeken te verzamelen: zo houden we ons aan het maximaal aantal bezoekers per vestiging
  • Weet je al wat je wilt lezen? Reserveer je boeken dan vooraf en haal ze op na bericht. Dat scheelt drukte in de bibliotheek.
  • Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op
Heb je nog materialen thuisliggen die binnenkort ingeleverd moeten worden? Tot en met 14 juli nemen we ivm de coronamaatregelen alle materialen boetevrij in. Heb je geen materialen geleend? Dan hoef je natuurlijk niks te doen.