Keizerslanden, Diepenveen en Bathmen krijgen een uitleenbieb, openingstijden Centrum verruimd

Complimenten aan iedereen die in de afgelopen week al een bezoekje bracht aan de eerste uitleenbieb in de Bibliotheek Centrum of aan één van onze afhaalbiebs: onze ervaring is dat jullie je daarbij goed aan de richtlijnen houden! Dankjewel!

We hebben wederom goed nieuws, want komende week worden de openingstijden van de Bibliotheek Centrum verruimd. Ook krijgen de vestigingen Bathmen, Diepenveen en Keizerslanden een soortgelijke uitleenbieb waar je terecht kunt voor het lenen en terugbrengen van boeken.

Openingstijden Bathmen

Volgende week is de Bibliotheek Bathmen op dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 17.00 uur nog geopend als afhaalbieb, je kan er dan alleen terecht voor het afhalen van reserveringen.

Op vrijdag kan je er tussen 14.00 en 17.00 uur voor het eerst terecht voor de uitleenbieb. Ook op zaterdag is de uitleenbieb van 10.00 tot 13.00 uur geopend. Actuele openingstijden vind je hier.

Openingstijden Diepenveen

Vanaf maandag 25 mei opent de uitleenbieb in Diepenveen de deuren, en wel op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 17.00 uur. Actuele openingstijden vind je hier.

Openingstijden Keizerslanden

De uitleenbieb in Keizerslanden gaat eveneens open op maandag 25 mei. Je kan er van maandag tot en met vrijdag terecht tussen 14.00 en 17.00 uur. Actuele openingstijden vind je hier.

Uitbreiding openingstijden Centrum

De Bibliotheek Centrum is vanaf volgende week 1 dag extra open. Je kan vanaf dan van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur naar binnen. Actuele openingstijden vind je hier.

Je kan bij de uitleenbieb terecht voor het ophalen van reserveringen en het uitzoeken en inleveren van boeken en films. Uiteraard staat de gezondheid van medewerkers en bezoekers bij ons voorop. We vragen je daarom om je bij een bezoek aan de bibliotheek te houden aan de volgende afspraken:

• Kom alleen of met maximaal 1 persoon uit je huishouden
  • Blijf thuis met klachten
  • Houd voldoende afstand tot elkaar en onze medewerkers
  • Kinderen onder de 13 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een meerderjarige
  • Houd je bezoek kort. Dat biedt ruimte voor andere bezoekers
  • Gebruik een winkelmandje om je boeken te verzamelen: zo houden we ons aan het maximaal aantal bezoekers per vestiging
  • Weet je al wat je wilt lezen? Reserveer je boeken dan vooraf en haal ze op na bericht. Dat scheelt drukte in de bibliotheek.
  • Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op

Let op: de bibliotheek is alleen open voor het uitlenen of inleveren van materiaal. Helaas is het nog niet mogelijk om gebruik te maken van de leestafel of studie- en werkplekken. Bibliotheekcafé OSCAR is open, maar alleen voor afhaal en alleen van woensdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Meer informatie vind je op hun Facebookpagina

We hopen dat we zo gauw mogelijk ook de andere bibliotheekvestigingen kunnen openen als uitleenbieb. Op dit moment functioneren de overige vestigingen als afhaalbieb, waar je materiaal kunt reserveren en ophalen. Meer informatie over de afhaal- en uitleenbieb vind je op deze pagina.