Bibliotheek Centrum opent maandag weer voor uitleen

Goed nieuws, vanaf maandag 18 mei is de Bibliotheek Centrum weer geopend voor leden die materialen willen lenen of inleveren. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan je tussen 10.00 en 17.00 naar binnen voor het ophalen van reserveringen en het uitzoeken en inleveren van boeken en films. Uiteraard staat de gezondheid van medewerkers en bezoekers bij ons voorop. We vragen je daarom om je bij een bezoek aan de bibliotheek te houden aan de volgende afspraken:

• Kom alleen of met maximaal 1 persoon uit je huishouden
  • Blijf thuis met klachten
  • Houd voldoende afstand tot elkaar en onze medewerkers
  • Kinderen onder de 13 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een meerderjarige
  • Houd je bezoek kort. Dat biedt ruimte voor andere bezoekers
  • Gebruik een winkelmandje om je boeken te verzamelen: zo houden we ons aan het maximaal aantal bezoekers per vestiging
  • Weet je al wat je wilt lezen? Reserveer je boeken dan vooraf en haal ze op na bericht. Dat scheelt drukte in de bibliotheek.
  • Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op

Let op: de bibliotheek is alleen open voor het uitlenen of inleveren van materiaal. Helaas is het nog niet mogelijk om gebruik te maken van de leestafel of studie- en werkplekken. Bibliotheekcafé OSCAR is open, maar alleen voor afhaal en alleen van woensdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Meer informatie vind je op hun Facebookpagina

We hopen dat we zo gauw mogelijk ook de andere bibliotheekvestigingen kunnen openen als uitleenbieb. Op dit moment functioneren ze al als afhaalbieb, waar je materiaal kunt reserveren en ophalen. Meer informatie over de afhaal- en uitleenbieb vind je op deze pagina.