Gratis ThuisBieb app nu beschikbaar voor Apple Store en Google Play

Voor een goed verhaal hoef je de deur niet uit: daarvoor heb je vanaf nu de ThuisBieb, een app vol e-books voor leden en niet-leden! Wel 100 e-books staan voor je klaar, in allerlei genres. De ThuisBieb is in ieder geval open tot en met 10 mei en is beschikbaar in de Apple Store en op Google play.

Let op: Als je de ThuisBieb nieuw downloadt maar wel al eens gebruik hebt gemaakt van de VakantieBieb kun je na installatie kiezen voor inloggen in plaats van registreren. Als je je mailadres invoert, ga je vervolgens automatisch naar de boekenkast.

Met de ThuisBieb app willen de bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere tijd. Je kan de app eenvoudig downloaden via www.thuisbieb.nl.

VakantieBieb al eens gebruikt? Dan kan je meteen inloggen!