Coronavirus: bibliotheek gesloten tot 6 april

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen hebben wij helaas besloten om al onze vestigingen te sluiten tot 6 april. Ook al onze activiteiten zijn geannuleerd.

Inlevertermijn verlengd

De inlevertermijn van alle materialen is verlengd tot 30 april. Je krijgt dus geen boete voor materialen die je in deze periode moet inleveren.

Altijd open op onlinebibliotheek.nl

Al je boeken uit? Op onlinebibliotheek.nl vind je e-books en luisterboeken. En op jeugdbibliotheek.nl alles voor de jeugd: e-books en luisterboeken, maar ook informatie voor een werkstuk, de leukste voorleesfilmpjes of zelfs oefenmateriaal voor school.

Meer informatie over het Coronavirus

Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen we je naar de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

We zien je hopelijk snel terug!

Coronavirus: Alle vestigingen zijn gesloten en alle activiteiten zijn geannuleerd tot 6 april