KOP Festival

Zaterdag 25 januari staan het Burgerweeshuis en de Bibliotheek Centrum met het KOP-festival bol van lezingen, discussies, demonstraties, workshops, activiteiten, testjes, theater en live muziek.

In de Bibliotheek aan de Stromarkt is er een middagprogramma met onder meer lezingen, een workhop literair schrijven en een film voor volwassenen. Plus voorlezen voor de allerjongsten en een proefjescircuit voor kinderen vanaf 7 jaar. Voor jong en oud is er een boekproeverij waarbij je kunt proeven uit het grote aanbod aan media over ons brein.

De boekproeverij, de proefjes voor kinderen en het voorlezen zijn vrij toegankelijk. Voor overige activiteiten en lezingen is een toegangskaart nodig voor het KOP-festival. Er zijn beperkte plekken beschikbaar per activiteit, vol is vol.

Kijk voor het complete programma van het KOP-festival en voor kaartjes op kopfestivaldeventer.nl.