Maandthema december: eindeloos

Iedere maand kiest de Bibliotheek Deventer een thema. In de laatste maand van 2019 is dat ‘Eindeloos’.

Het thema verweven we in onze activiteiten, zoals in het theatercollege ‘Buitenaards van wetenschapsjournalist Govert Schilling op 12 december. Dan vertelt hij over de oneindigheid van het heelal en de speurtocht naar leven in ons eigen zonnestelsel. Govert Schilling geeft twee colleges, één speciaal voor iedereen vanaf 8 jaar en één voor 14+.

‘Eindeloos’ is ook verweven in een selectie van boeken, films en muziek samengesteld rondom het thema. Daarmee kom je de feestdagen straks goed door. En voor wie straks vakantie heeft: kom gezellig langs in de bibliotheek waar je eindeloos veel tijd kunt doorbrengen. Een krantje of tijdschrift lezen, studeren, chillen, internetten, zoeken in de catalogus en andere bronnen, koffie drinken... Wat doe jij het liefst in de bibliotheek?