Bibliotheek Diepenveen viert eerste lustrum in Kulturhus

Op donderdag 17 oktober was het feest in de Bibliotheek Diepenveen. Er werd gevierd dat de bibliotheek vijf jaar geleden verhuisde naar de Hof van Salland, het tegenwoordige Kulturhus. Dankzij de verhuizing naar de multifunctionele ruimte kwam de bibliotheek centraler te liggen en konden de openingstijden worden verruimd.

Om het eerste lustrum te vieren werden er feestelijke activiteiten georganiseerd. Er werd voorgelezen en bezoekers konden meedoen aan een sjoelwedstrijd waarbij jong en oud zich uitsloofden om de hoogste score te halen! Uit handen (handjes) van de kinderen van kinderdagverblijf "Kiekeboe" ontvingen Hank Hengeveld en Will Scholten van de bibliotheek een prachtig aandenken aan de gezellige dag.

Alle kinderen konden trouwens ook meedoen aan een leuke kleurwedstrijd. Wil je de resultaten zien? Kom dan snel een keer langs om alle kleurrijke inzendingen te bewonderen.

Uitslag kleurwedstrijd

5 jaar  |  Feline, Anna en Yunus