Ontdekken in oktober

Elke maand staat er in de Bibliotheek Deventer een thema centraal. In de maand oktober is dat ‘ontdekken’. Het thema is verweven in de activiteiten en is er een selectie van boeken, films en muziek samengesteld rondom het thema. In de bibliotheek valt er natuurlijk van alles te ontdekken. We zijn niet voor niets dé Marktplaats voor kennis en inspiratie.

Heb je al eens een kijkje genomen op het Innovatieplein op de tweede verdieping in de Bibliotheek Centrum? Daar kun je nieuwe apparaten ontdekken, zoals een 3D-printer of leren hoe een lasersnijder werkt.

Of doe nieuwe ontdekkingen bij de live stream TEDxVeghel, de inspiratiemiddag met Annegreet van Bergen of bij het spel Memoir '44.

Er zijn ook lezingen in oktober waarin het om ontdekken draait. Zoals ‘Ontdek de betekenis van dromen’ door Maarten van Rootselaar, de lezing van de Geologische Vereniging IJsselland ‘Ontdek de schoonheid van versteend hout’ of het theatercollege ‘Vondsten uit de IJssel’ door Marieke van der Wal.

Ga snel naar https://www.bibliotheekdeventer.nl/actueel/agenda en doe nog meer ontdekkingen!