Ons cadeautje voor leden van de bibliotheek

Kom naar de Bibliotheek Centrum op 21 september voor een dag vol inspirerende activiteiten, muziek en ontmoetingen.

Op de Dag voor de Leden gaan wij je vermaken met de kennis en inspiratie die we zélf in huis hebben. Want de Bibliotheek Deventer is niet voor niets dé Marktplaats voor kennis en inspiratie. Nu de bibliotheek aan de Stromarkt een jaar open is, willen wij graag onze eigen ervaring en passie delen. En gepassioneerd en veelzijdig zijn we, kijk maar naar het programma.

Ontmoet medewerkers die zich van hun muzikale of culinaire kant laten zien, ga de strijd tegen ons aan met Wordfeud of kom langs voor een leuke workshop of gesprek over bijzondere onderwerpen. Bekijk het complete programma en laat je verrassen!

Iedereen is welkom tussen 11.00 en 17.00 uur, ook niet leden. Voor een aantal activiteiten geldt wel: bibliotheekleden gaan voor. En wil je die dag gewoon naar de bibliotheek? Dat kan, we zijn de hele dag open.