De Zomerbieb in de Bibliotheek Centrum: zes woensdagmiddagen lang feest!

Van 17 juli tot en met 21 augustus is er van alles te doen voor kinderen vanaf 4 jaar op woensdagmiddag in de Bibliotheek Centrum. Een middag lang plezier voor een klein bedrag.

Dansen, tekenen, bouwen, knutselen, rappen, dichten, schminken én iedere week een nieuwe voorstelling in de Theaterzaal: in totaal worden er wel 20 verschillende workshops en knutselactiviteiten georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar.

Kosten voor een middag plezier en workshops zijn 2,50 euro per persoon. Een kaartje voor de voorstelling in de Theaterzaal na afloop van een workshop kost 3,50 euro en kun je kopen via onze website. Goed om te weten want extra voordelig: met je theaterticket kan je gratis naar alle workshops eerder op die dag!

De Zomerbieb in de Bibliotheek Centrum is van 17 juli tot en met 21 augustus, steeds op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur. De voorstellingen beginnen aansluitend om 15.30 uur.

Bekijk het complete programma van de Zomerbieb of kijk in onze online agenda voor meer informatie.

Zomeractie Oscar

Extra leuk: tijdens de zomervakantie is er bij onze horecapartner OSCAR in de bieb een wekelijks wisselende actie voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor €4,- per persoon kan je aanschuiven voor een hapje en drankje. Deze actie geldt van 15 juli tot en met 25 augustus 2019.