Stem en win!

Wordt de Bibliotheek Deventer de Beste Bibliotheek van Nederland? Wel als het aan rapper Pjotr, schrijver Özcan Akyol, wethouder Carlo Verhaar en heel veel andere Deventenaren ligt. Zij hebben al gestemd. In het stemhokje in de bibliotheek, op de oranje bieb-iPad of gewoon via hun eigen laptop of smartphone. En jij?

De Bibliotheek Deventer is genomineerd voor de titel Beste Bibliotheek van Nederland 2019 en er kan nog t/m zondag 31 maart gestemd worden. Rapper Pjotr heeft zijn stem uitgebracht op de bibliotheek in ‘zijn’ boekenstad Deventer. Pjotr: “Ze maken kans de beste bibliotheek van Nederland te worden, laten we dat met z’n allen pushen!”

Stem voor 31 maart en maak kans op een pakket van Temple Wear en een masterclass van Pjotr.

Hoe doe je mee aan deze actie?

1. Stem voor 31 maart op de Bibliotheek Deventer via bibliotheekdeventer.nl/bestebieb
  2. Stuur hiervan een screenshot naar
  3. Volgende week worden de winnaars bekend gemaakt.

Wil je weten wat anderen van de Bibliotheek Deventer vinden? Lees de blogs van Raymond Snijders en Mark Deckers.

stemmen eus

Op de foto: Schrijver en columnist Özcan Akyol bracht ook zijn stem uit.