Thema april: Verbeelding

Elke maand staat er in de bibliotheek een thema centraal. In april is het thema Verbeelding. In deze maand vind je in displaymeubels boeken, muziek en films die de verbeelding prikkelen en ook in onze activiteiten staat Verbeelding centraal.

De Bibliotheek Deventer is een marktplaats voor kennis en inspiratie. We werken aan de hand van maandthema’s. Elke maand staat er in al onze vestigingen een thema centraal en vind je boeken, muziek en films die aansluiten bij het thema. Ons programmateam probeert activiteiten zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij het maandthema om zo samenhang en verdieping te geven aan de activiteiten.

Op 20 april staat de Dag van de Verbeelding op het programma in de bibliotheek aan de Stromarkt. De hele bibliotheek staat die dag in het teken van Verbeelding. Het programma is nog niet bekend, maar houd deze dag alvast vrij. Volg ons op Facebook of houd de agenda in de gaten voor het programma.

Oproep

Heb jij kennis om te delen of wil je graag mensen inspireren? Kijk dan eens naar onze maandthema’s. Is er een maand waarin jouw ideeën aansluiten op ons thema, dan kunnen we jou misschien in die maand een podium bieden. Neem voor meer informatie contact op met

Maandthema’s 2019
April                      Verbeelding