Direct naar de inhoud

Wegwijzer voor inwoners Deventer feestelijk gelanceerd

Wegwijzer voor inwoners Deventer feestelijk gelanceerd

De nieuwe website DeventerWijzer is op 6 februari feestelijk gelanceerd. De website is er speciaal voor alle inwoners van Deventer en legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken in Deventer geregeld zijn. In de Bibliotheek Deventer nam wethouder Jan Jaap Kolkman de website officieel in gebruik, in aanwezigheid van ruim 80 geïnteresseerden en vertegenwoordigers van verschillende zorg- en welzijnsorganisaties uit Deventer.

Wegwijzer naar wonen, welzijn en zorg

Wijkwinkel Deventer wordt DeventerWijzer. De online sociale kaart wijst de weg naar een organisatie, praktijk of hulpverlener die bij de hulpvraag past en legt uit hoe wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken in Deventer geregeld zijn. De website helpt inwoners van Deventer om snel de weg te vinden en helpt professionals om hen de weg te wijzen naar organisaties en laagdrempelige hulp.

Wegwijzer naar activiteiten in de buurt

DeventerWijzer heeft ook een sociaal element. De site wijst de weg naar recreatieve, sportieve en gezellige activiteiten in de wijk. (Vrijwilligers)organisaties kunnen op de website hun eigen diensten, activiteiten en hulpaanbod vermelden. De website wordt beheerd door de Bibliotheek Deventer in opdracht van de gemeente Deventer.

www.deventerwijzer.nl

2019 02 07 DeventerWijzer

Foto: Deventer FotoKring | Pieter Leeflang