Direct naar de inhoud

Sleuteloverdracht mijlpaal nieuwe bibliotheek

Sleuteloverdracht mijlpaal nieuwe bibliotheek

Vanaf vandaag zijn we de trotse gebruikers van de nieuwbouw aan de Stromarkt. Op 25 juni kregen we de sleutel en kreeg de Bibliotheek Deventer officieel de toegang tot het pand. Directeur Alice van Diepen en Peter Waltmann, directeur van de NV Maatschappelijk Vastgoed ondertekenden de  overdracht. De aannemer gaat de komende periode nog aan het werk met wat ‘restpunten’, maar ook wij kunnen aan de slag. Dat betekent dat we beginnen met het inrichten van de ruimtes en het stukje bij beetje verhuizen naar de Stromarkt. 

Het is een bijzonder moment waar we jarenlang naar uitgekeken hebben. We hebben er zin in om de laatste fase in te gaan en al onze plannen, die nu nog op papier staan, daadwerkelijk vorm te geven. Maar het meest zien we natuurlijk uit naar het moment dat we onze deuren openen en wij iedereen kunnen laten zien hoe mooi het geworden is.

Nog even geduld.

sleutel oscar

sleutel trap

 


De Bibliotheek Deventer aan de Stromarkt per 25 juni. De bar van Oscar krijgt vorm en de trap is nu al een prachtige blikvanger. Foto's: Deventer FotoKring/Pieter Leeflang.