Bas Kuipers trapt Scoor een boek 2021 af. We gaan van start!

Scoor een Boek! is een ontzettend leuk leesproject dat de Bibliotheek Deventer in samenwerking met Go Ahead Eagles organiseert. Veel scholen in Deventer doen eraan mee, maar ook thuis kan je met ons boeken scoren. Meedoen is simpel en je kan er leuke prijzen mee winnen.

Ruim 500 groep 5-leerlingen starten deze week met Scoor een boek, een leesproject dat we samen met Go Ahead Eagles en boegbeeld Bas Kuipers organiseren. In de klas gaan de kinderen veel boeken lezen "scoren", waarbij het plezier in lezen voorop staat.

Maar ook thuis kunnen er natuurlijk boeken gescoord worden! Het hele gezin kan meedoen aan onze thuiseditie van Scoor een boek. Als je meedoet, maak je ook nog eens kans op één van de vijf voetballen met handtekeningen van Eaglesspelers. Lees er alles over op www.bibliotheekdeventer.nl/scooreenboek. Doe jij ook mee?

De aftrap