Nieuw scootmobiel van Stichting Vrienden van de Bibliotheek in gebruik genomen

scootmobielvriendenAfgelopen dinsdag is in het bijzijn van leden van Scootmobiel vereniging "De Stokvisrijders" en de Vrienden van de Bibliotheek een door de Stichting Vrienden geschonken scootmobiel in gebruik genomen. Deze scootmobiel is een kleiner model dan de door mensen veel gebruikte scootmobiel. Zij konden namelijk niet in de lift van de bibliotheek komen en daarom de 1e en 2e verdieping niet bereiken. Door financiële ondersteuning van de Stichting Vrienden was het mogelijk een kleiner model aan te schaffen en is dit probleem nu opgelost.
Stokvisrijder John Burger was de eerste persoon die succesvol het kleinere exemplaar in gebruik nam. Op de 2e verdieping werd hij door De Vrienden, mede scootmobielrijders en medewerkers van de bibliotheek feestelijk onthaald.

Scootmobielgebruikers kunnen nu bij een bezoek aan de Bibliotheek Centrum van het kleinere model gebruik maken.