Bibliotheek en Wijkwinkel Bathmen per 11 april tijdelijk naar Cultuurhuus Braakhekke

In verband met de nieuwbouw verhuizen de Bibliotheek en Wijkwinkel Bathmen tijdelijk naar Cultuurhuus Braakhekke aan de Schoolstraat 6a. Vanaf 11 april kunt u uw bibliotheekzaken regelen vanuit een speciaal Bibliotheekbus die voor het Cultuurhuus komt te staan. In het Cultuurhuus vindt u de Wijkwinkel en het Infopunt Bathmen. Tijdens de verhuizing van 1 t/m 9 april zijn Bibliotheek en Wijkwinkel Bathmen gesloten. Wij helpen u graag bij een van onze andere vestigingen.

Bibliotheek
Cultuurhuus Braakhekke bevindt vlak bij de huidige locatie van de Bibliotheek en Wijkwinkel Bathmen. De grote en speciaal hiervoor ingerichte Bibliotheekbus staat voor het Cultuurhuus en zal zeker opvallen. In de bus kunt u zoals u gewend bent uw bibliotheekzaken regelen. Naast de bemenste uren zijn er selfservice uren waarop u zelf uw materialen kunt lenen en inleveren.

Wijkwinkel
De Wijkwinkel Bathmen heeft een tijdelijk onderkomen in het Cultuurhuus zelf. U kunt al uw vragen over wonen, welzijn en zorg stellen aan de vrijwilligers van het Infopunt Bathmen dat samenwerkt met de Wijkwinkel.

Openingstijden
Vanaf 11 april zijn de openingstijden van de Bibliotheekbus en Wijkwinkel en het Infopunt Bathmen van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.