Mijn Bibliotheek

Laden...
png facebook png twitter

Veranderingen in de dienstverlening van de Athenaeumbibliotheek

Met de opening van de Bibliotheek Centrum veranderen er ook een aantal zaken in de dienstverlening van onze vestiging Athenaeumbibliotheek aan Het Klooster.

Wat verandert er per 27 september?

• Het ophalen van bestelde boeken verplaatst naar de Bibliotheek Centrum. U bestelt uw boeken via de online-catalogus en haalt ze voortaan op in de Bibliotheek Centrum of, als u wilt, in een van de andere vestigingen. U krijgt bericht wanneer uw bestelling voor u klaar ligt.
  • De studieplekken (stilteplekken) zijn verplaatst naar de Bibliotheek Centrum. Hier gaat u heen voor het inzien van een krant of tijdschrift, of voor eigen studie.
  • Het Klooster is voortaan ’s ochtends gesloten. De studiezaal is ’s middags geopend, van 13-17 uur. Hier kunt u nog steeds terecht voor uw archiefonderzoek bij het Stadsarchief Deventer en voor inzage in de bijzondere collecties van de Athenaeumbibliotheek.
  • Uw vragen over de collecties van de Athenaeumbibliotheek kunt u rechtstreeks mailen naar ‪‪. Deze mailbox wordt dagelijks bijgehouden door medewerkers van de Athenaeumbibliotheek en zij zorgen er voor dat uw vraag bij de juiste persoon terecht komt.