Direct naar de inhoud

Deel uw literaire ontdekkingen in My Discoveries

Iedereen heeft er wel eens één in handen, een juweeltje van een boek, cd of dvd. Dat moet iedereen horen, zien en lezen. Via My Discoveries kunt u aan andere gebruikers van de bibliotheekcatalogus uw mening laten weten. Schrijf recensies, maak lijsten en geef cijfers. Verrijk de catalogus met uw verrassend aangename ontdekkingen (of verrassend teleurstellende natuurlijk, dat mag ook).

Treffend taggen
My Discoveries is een manier om met z'n allen de catalogus van bibliotheek meer inhoudelijke betekenis te geven. Naast het schrijven van een recensie of het geven van een cijfer in de vorm van een aantal sterren kunt u de materialen die zijn opgenomen in de catalogus ook taggen. U voegt dan trefwoorden toe die u logisch vindt. Andere bezoekers van de catalogus van Deventer hebben daar baat bij op het moment dat zij gaan zoeken. 

lijst2Deel uw deskundigheid
Voor mensen met een hobby of passie voor bepaalde genres biedt My Discoveries de mogelijkheid lijstjes samen te stellen en te delen met anderen. Stel u bent gek op Scandinavische jeugdauteurs en stelt een lijstje samen van boeken in de catalogus die u nog eens wilt lezen. Dan kunt u dat lijstje voor uzelf houden, maar u kunt het ook ter beschikken stellen aan anderen. Zo brengt u elkaar op gedachten en scheelt het veel zoekwerk. 

Meer informatie
U hoeft geen lid van de bibliotheek om My Discoveries te gebruiken. Wat u wel moet is inloggen. Hoe dat in zijn werk gaat en meer informatie over My Discoveries kunt u hier lezen.