Succesvol leren via Online cursussen

OC april2018 leren eenkoloms1 beeldVolg als lid van de bibliotheek een jaar lang twee gratis online cursussen. Ontdek een nieuwe hobby of leer een vreemde taal. Word beter met de computer of werk aan je persoonlijke ontwikkeling. Maak je eigen keuze uit de Online Bibliotheek. De studieduur varieert van 1 tot 50 uur.  Al onze cursussen volg je online. In je eigen tijd en tempo. Ben je gestopt en wil je weer verder waar je gebleven was? Je vindt je cursus terug in je persoonlijke cursusomgeving. Als bonus kun je de cursus van de maand volgen.

Cursus van de maand augustus is Kickstart je carrière.

Je bent een loyale medewerker, al jaren in vaste dienst. Prima salaris, prima werk. Toch knaagt er iets. Doe je iets waar je echt blij van wordt? En wat doe je als ineens je baan ophoudt te bestaan? HR-coach Emma Penn-de Kleer laat je in dit webinar zien hoe je het heft in eigen handen neemt. Pak zelf de regie over de toekomst van je loopbaan!
Let op: in de portal heet deze cursus '5 tips voor een succesvolle werktoekomst'.
Je hebt tot het einde van de maand de tijd om de cursus te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand wordt deze cursus automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand.

De online cursussen maken deel uit van het aanbod van de Bibliotheek online. Deze bibliotheek is altijd open, 24 uur per dag. Behalve cursussen biedt de Onlinebibliotheek ook toegang tot meer dan 20.000 e-books, en ruim 700 romans en hoorcolleges in de LuisterBieb.