In gesprek met inwoners van dorpen rondom de stad

In gesprek met inwoners van dorpen rondom de stad
Bieb logo Deventerpos grootDe Bibliotheek Deventer is regelmatig in gesprek met inwoners van de dorpen rondom de stad. De vragen zijn veelal hetzelfde. Hoe maken of houden we de bibliotheek én dorp levend, wat kunnen we voor elkaar betekenen of elkaar versterken. Om de krachten te bundelen organiseert de bibliotheek op 24 april een gezamenlijke bijeenkomst voor actieve bewoners van alle dorpen.


Daarom organiseert de bibliotheek op dinsdag 24 april een bijeenkomst voor actieve dorpsbewoners, vrijwilligers en mensen die via hun werk bij de bibliotheek betrokken zijn. We vertellen die avond graag over wat de bibliotheek doet en kan bieden. Door jullie als inwoners van de verschillende dorpen met elkaar en met ons in contact te brengen verwachten we dat we bestaande initiatieven kunnen uitwisselen en nieuwe ideeën kunnen opdoen. Hoe kunnen we slim gebruik maken van elkaars kracht en inzet?

Het programma ziet er als volgt uit:
  1. Opening en welkom
  2. Wat is en doet de bibliotheek Deventer
  3. Welke wensen leven er in uw dorp
  4. Kennismaken met elkaars ideeën
  5. Afsluiting van de avond

We stellen het zeer op prijs als je op deze avond aanwezig bent en mee wilt denken en praten. De bijeenkomst is in Brasserie en zalencentrum de Lindeboom, Lindeboomsweg 1a in Schalkhaar en begint om 20.00 uur.

De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Voor deze bijeenkomst is het fijn als je je aanmeldt via http://bit.ly/AanmeldenDorpenbijeenkomst24april