Gevonden resultaten in de catalogus: Muziektitels

gevonden resulaten muziektitelsAls je zoekt in de webcatalogus van de bibliotheek Deventer komt er links op het scherm een menu in beeld met de kop Gevonden resultaten. De diverse onderdelen van de catalogus worden opgesomd, met het aantal treffers.

Een van de onderdelen is het aantal Muziektreffers. Als je hier op klikt verschijnt er een pop-up menu met de tekst: Let op, aan het reserveren van een muziekalbum bij Muziekweb zijn kosten verbonden; 3 euro per aangevraagde titel. Om de titels te kunnen bekijken moet je de keuze bevestigen door op OK te klikken.

Je hebt nu een deel van de catalogus van Muziekweb op het scherm. Dit is de grootste muziekcollectie van Nederland. Ruim 600.000 muziekcd's en muziekdvd's zijn volledig gedigitaliseerd en ontsloten via deze website. Daarmee is de collectie bereikbaar voor ieder lid van de bibliotheek Deventer. In de bibliotheek, maar ook thuis, kun je via Muziekweb de gevraagde titels bestellen. Deze worden vervolgens door de landelijke bibliotheektransportdienst van Rotterdam naar de bibliotheek van de lener vervoerd. Daar kan de aangevraagde cd of dvd worden afgehaald, na betaling van € 3,-- per titel, en ook weer worden ingeleverd.

De Bibliotheek Deventer heeft een mooie collectie muziek beschikbaar. Ruim 6000 stuks bladmuziek, cd's en muziekdvd's zijn te leen, variërend van klassieke opera's tot wereldmuziek uit zuidelijk Afrika en van kinderliedjes tot de nieuwste cd van Kensington. Zoek je specifieke muziek, bijvoorbeeld van Coldplay, en vind je die niet in Deventer, dan is de keuze Muziektitels een prachtige uitbreiding van de zoekmogelijkheden.