Kidsteam zoekt meedenkers

kidsteam proost

Voor ouders van 9-12 jarigen: we zoeken 15 kinderen die mee willen denken over de toekomstige jeugdbibliotheek aan de Stromarkt. Zij vormen ons Kidsteam. Samen verzinnen we activiteiten voor straks, die we nu alvast uitproberen, zoals 3D printen, koken of ... misschien wel slapen in de Bibliotheek.

Het Kidsteam neemt het stokje over van het vertrekkende team. Zij deden onder meer mee aan een spannende workshop archeologie, ze bezochten boeiende kindercolleges over architectuur en milieu, ze hebben met de hamer in de hand de start gegeven voor de sloop van het oude SNS pand.

Tot aan de verhuizing naar de Stromarkt we aan de slag in de Bibliotheek Centrum aan de Brink. Een keer in de maand komen we samen op woensdagmiddag van 15.30 – 17.00 uur. Het gaat om de volgende data in 2018:

• 24 januari
  • 21 februari
  • 21 maart
  • 18 april
  • 23 mei
  • 20 juni

Als je denkt dat jouw kind het leuk vindt om ons te helpen een geweldige jeugdbibliotheek neer te zetten, laat hem of haar zich dan opgeven. Dan kan door voor 12 januari dit formulier in te vullen.

Hartelijk dank voor het doorgeven.

Team Educatie van de Bibliotheek Deventer