Computercursus voor beginners: Klik&Tik

kliktik

Wil je graag meer met de computer en internet doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is de computercursus Klik & Tik bij de Bibliotheek Deventer iets voor jou. We beginnen bij het begin en gaan dan stap voor stap verder.

Stap 1 De basis. Je leert typen, e-mailen en je gaat het internet op.

Stap 2 Ontdek internet. Je zoekt websites, gaat downloaden en vult formulieren in.

Stap 3 Maak kennis met sociale media. Je ontdekt hoe bijvoorbeeld Facebook, WhatsApp en Skype werken.

Alles gebeurt in een veilige en afgeschermde omgeving. Experimenteren is dus geen enkel probleem. Je krijgt les in kleine groepjes en kom je er even niet uit dan helpt een geduldige cursusleider je verder.

Waar en wanneer?

• Vanaf dinsdag 13 november 10:00 - 12:00 uur in de Bibliotheek Centrum (Stromarkt 18).

Cursusduur

6 keer 2 uur les.

Wat kost het?

Je betaalt 10 euro voor 6 lessen. Je krijgt een werkboek en koffie/thee. Zelf neem je een koptelefoon of oortjes mee.

Certificaat

Na 6 lessen krijg je het diploma Klik&Tik.

Bel 0570 - 675700
Mail naar

Meld je in de bibliotheek bij de servicebalie

• Vanaf dinsdag 18 september 10:00-12:00 uur in de Athenaeumbibliotheek (Klooster 12 in Deventer)