Winnares BiebPanel laat graag deskundige mening horen

biebpanelwinnares2016Een cadeautje krijgen bij de kerstboom, het gebeurde Robien van Ee op 21 december in de Bibliotheek Centrum aan de Brink. Ze is de winnaar van een gratis jaarabonnement dat jaarlijks verloot wordt onder de honderden leden van BiebPanel, het klantenpanel van de bibliotheek. Het abonnement werd in de vorm van een bos bloemen symbolische overhandigd door Conny Tool die verantwoordelijk is voor BiebPanel. Zij zorgt ervoor dat de resultaten van de onderzoeken teruggekoppeld worden naar de BiebPanelleden. Daarnaast formuleert ze de actiepunten die ondernomen gaan worden naar aanleiding van de gekregen klantinformatie.

Deelneemster van het eerste uur
De betrokkenheid van Robien van Ee met het bibliotheekwezen is groot. Ze heeft in het verleden zelf de bibliotheekopleiding gevolgd, alleen is ze niet werkzaam geweest in de bibliotheek, maar in de boekhandel en bij uitgeverijen. Via Biebpanel geeft ze graag haar mening en dat doet ze al vanaf 2010 toen het klantenpanel begon.

Verleiding werkt
Robien van Ee leest enorm veel en is niet alleen een frequente bezoekster van de bibliotheek aan de Brink, maar komt ook regelmatig in de Atheneaumbibliotheek. In de zomer leest ze ook wel e-books. Als Van Ee naar de Bibliotheek komt doet ze dat alleen voor boeken. Ze laat zich graag verrassen door de collectie die uitgestald is op de displaytafels. Uit onderzoek blijkt dat ze niet de enige is. Bezoekers zijn over het algemeen zeer te spreken over deze wijze van presenteren en laten zich graag verleiden om eens ‘iets anders’ mee te nemen.

Over de nieuwbouw aan de Stomarkt is Robien van Ee positief gestemd. Net als wij kijkt ze ernaar uit en is ze ervan overtuigd dat op die plek een nog mooiere en vooral moderne bibliotheek zal komen die veel meer kan bieden.