Kopiëren weer mogelijk in vijf vestigingen Bibliotheek Deventer

vrouw die kopieertHet is weer mogelijk om te kopiëren in de vestigingen Centrum, Keizerslanden, Colmschate, Diepenveen en Schalkhaar. Op verzoek van onze klanten gaan we de dienst opnieuw aanbieden.

Kopieer- en printtarieven
Voor het maken van printjes en kopieën vragen we dezelfde bedragen als u van ons gewend was, te weten:

• A4 zwart/wit € 0,10
  • A4 kleur € 0,50
  • A3 zwart/wit € 0,20
  • A3 kleur € 1,00

Sinds 2014 kan voor de diensten van de Bibliotheek Deventer niet meer met contant geld betaald worden, we zijn cashless. Het kopiëren valt hier ook onder.

Betalen met uw bibliotheekpas
Voor bibliotheekleden is het mogelijk om de kopieën te betalen via een tegoed op de bibliotheekpas. U kunt uw pas thuis opwaarderen via iDeal of in de bibliotheekvestiging bij de betaalautomaat. Vervolgens scant u uw pas bij het kopieerapparaat om af te kunnen rekenen.

Betalen met een tegoedbon
Heeft u geen pas dan kunt u bij de betaalautomaat een kopieerbon kopen met daarop een tegoed dat u zelf bepaalt. Zodra u uw kopieën wilt afrekenen scant u deze code. Het (resterende) tegoed op de bon blijft een jaar geldig.

Scannen
De nieuwe kopieerapparatuur heeft ook een scanfunctie waar kosteloos gebruik van gemaakt kan worden. Scans stuurt u direct door naar uw eigen mailadres.

Mocht u vragen hebben of kunt u wat hulp gebruiken? Onze medewerkers staan u graag te woord.