Week van het Luisterboek 2016

Van 23 mei tot en met 29 mei staat het Luisterboek extra in de belangstelling. Zo kunt u alleen deze week luisteren naar het Luistergeschenk 2016. Wilt u meer, leen dan eens een luisterboek. De Bibliotheek Deventer heeft een uitgebreid assortiment luisterboeken. Wij maakten vast een selectie voor u. U kunt ook de Luisterbieb-app downloaden.

Luistergeschenk 2016
Beluister het Luistergeschenk 2016 van Sander van de Pavert.
Het verhaal van de maker van Lucky TV is beschikbaar tot en met 29 mei.
Gebruik voor het afspelen en het bladeren door de hoofdstukken, de player in het plaatje

Selectie luisterboeken
Klik op de titel om het boek bij de Bibliotheek Deventer te reserveren.

Luisterbieb-App
Met de gratis LuisterBieb-app kunt u genieten van een groot aantal luisterboeken. Er is een selectie voor iedereen, maar als u lid bent van de Bibliotheek is uw keuze veel groter. Door uw bibliotheekpas te koppelen aan de LuisterBieb-app krijgt u toegang tot alle titels. Lees hier hoe u gebruik kunt maken van de app.

Website Week van het Luisterboek 2016