Gratis internetlid via Rechtop

Vanaf 15 april is het gebruik van vast internet* bij de Bibliotheek Deventer alleen gratis voor leden. Voor een aantal van onze gebruikers zijn de kosten van ons internet-jaarabonnement te hoog gebleken. We denken dat we met een overeenkomst met Rechtop tot een oplossing gekomen zijn.

Als u binnen de voorwaarden van Rechtop valt kunt u een bon aanvragen voor een lidmaatschap van de Bibliotheek Deventer. Deze bon kunt u inzetten op twee manieren.

1. U wordt lid van de Bibliotheek Deventer voor de helft van het geld. U betaalt €28,75 per jaar om gebruik te maken van alle bibliotheekdiensten. Dat is inclusief 2 uur internet per dag.
2. U wordt internetlid van de Bibliotheek Deventer. Dit abonnement is gratis. U kunt een jaar lang dagelijks 2 uur internetten op de publiekspc’s van de Bibliotheek Deventer.

Zodra u een Rechtop-bon heeft voor de Bibliotheek Deventer kunt u zich inschrijven bij een vestiging bij u in de buurt. Een medewerker zal u vragen voor welk abonnement u kiest. Vergeet u ook niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Heeft u recht op korting via Rechtop en heeft u bij ons een internet-jaarabonnement aangeschaft dan kunt u alsnog gebruik maken van de aanbieding. Neemt u in dat geval de bon mee die hoort bij het lidmaatschap van de Bibliotheek Deventer en bezoek een vestiging bij u in de buurt. De medewerker kan u helpen uw 15 euro terug te krijgen.

Meer over Rechtop
Wilt u weten hoe Rechtop! werkt, hoe u er voor in aanmerking komt en wat voor mogelijkheden ze nog meer bieden? Neem dan een kijkje op de website van Rechtop.

* De Bibliotheek Deventer heeft in al haar vestigingen gratis wifi voor haar bezoekers.

Heb je nog materialen thuisliggen die binnenkort ingeleverd moeten worden? Tot en met 14 juli nemen we ivm de coronamaatregelen alle materialen boetevrij in. Heb je geen materialen geleend? Dan hoef je natuurlijk niks te doen.