Gratis internetlid via Rechtop

Vanaf 15 april is het gebruik van vast internet* bij de Bibliotheek Deventer alleen gratis voor leden. Voor een aantal van onze gebruikers zijn de kosten van ons internet-jaarabonnement te hoog gebleken. We denken dat we met een overeenkomst met Rechtop tot een oplossing gekomen zijn.

Als u binnen de voorwaarden van Rechtop valt kunt u een bon aanvragen voor een lidmaatschap van de Bibliotheek Deventer. Deze bon kunt u inzetten op twee manieren.

1. U wordt lid van de Bibliotheek Deventer voor de helft van het geld. U betaalt €28,75 per jaar om gebruik te maken van alle bibliotheekdiensten. Dat is inclusief 2 uur internet per dag.
2. U wordt internetlid van de Bibliotheek Deventer. Dit abonnement is gratis. U kunt een jaar lang dagelijks 2 uur internetten op de publiekspc’s van de Bibliotheek Deventer.

Zodra u een Rechtop-bon heeft voor de Bibliotheek Deventer kunt u zich inschrijven bij een vestiging bij u in de buurt. Een medewerker zal u vragen voor welk abonnement u kiest. Vergeet u ook niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Heeft u recht op korting via Rechtop en heeft u bij ons een internet-jaarabonnement aangeschaft dan kunt u alsnog gebruik maken van de aanbieding. Neemt u in dat geval de bon mee die hoort bij het lidmaatschap van de Bibliotheek Deventer en bezoek een vestiging bij u in de buurt. De medewerker kan u helpen uw 15 euro terug te krijgen.

Meer over Rechtop
Wilt u weten hoe Rechtop! werkt, hoe u er voor in aanmerking komt en wat voor mogelijkheden ze nog meer bieden? Neem dan een kijkje op de website van Rechtop.

* De Bibliotheek Deventer heeft in al haar vestigingen gratis wifi voor haar bezoekers.