Entreegeld voor activiteiten bibliotheek

EntreegeldIn de afgelopen jaren heeft de Bibliotheek Deventer al haar activiteiten voor jeugd en volwassenen gratis aan kunnen bieden. Door bezuinigingen is het budget voor lezingen, vertelvoorstellingen en creatieve middagen gekrompen. Toch wil de bibliotheek graag een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod blijven bieden. Daarom is besloten vanaf 2015 entreegeld te vragen voor diverse activiteiten.

Hoewel de prijzen kunnen verschillen kan in het algemeen gesteld worden dat kinderactiviteiten € 2,50 gaan kosten, inclusief ranja. Voor lezingen en optredens voor volwassenen wordt € 5,00 gevraagd aan leden van de bibliotheek, niet-leden betalen € 7,50. Beide prijzen zijn inclusief een kop koffie/thee. Er zullen nog steeds gratis activiteiten aangeboden worden. De actuele prijs wordt altijd aangegeven in de agenda die te vinden is op de homepage van de Bibliotheek Deventer en op het tabblad Jeugd.

Het reserveren van Huiskamerbioscoop De kleine Keizerin blijft gratis voor bibliotheekleden en vrienden van Filmhuis de Keizer.